table_design_ALINEAtisk

Reklamne table

Reklamne table so odličen primer za prepoznavnost vašega podjetja. Zavedamo se, da je zelo pomembno, da se pred vašim podjetjem nahaja unikaten, prepoznaven simbol. Nudimo vam različne vrste tabel, odvisno od vaše potrebe in želje. Izdelamo vam lahko svetlobne ali nesvetlobne table različnih oblik, materiala in velikosti. Table oblikujemo, izdelamo, realiziramo in postavimo kamor želite. 

 

Galerija velikih reklamnih tabel

 

 

Usmerjevalne table

Usmerjevalne table pa so namenjene predvsem usmerjanju. Lahko vam izdelamo tablo za prometno signalizacijo občin ali podjetji. Lahko pa vam izdelamo tudi manjše usmerjevalne tablice in napise, ki pa nam služijo, da osebo usmerjajo po pravilni poti do cilja – vaše pisarne. Ali pa tablice, ki sporočajo kdo se v prostoru nahaja ali kaj se v prostoru dela. Pripravljene imamo tudi tablice ki so nujno potrebne v javnih prostorih – tablice za zasilne izhode, hidrante, požarne stopnice ipd.

 

Galerija velikih usmerjevalnih tabel

 

Avtografika

Ko vaš marketing potrebuje spremembno, je najboljša izbira polepitev avtomobila. Avtomobil vam lahko polepimo z različnimi barvnimi folijami in ga spremenimo v reklamni pano. Oglejte si našo galerijo, kako smo že polepili avtomobile. Več

Go to top